FRI FRAKT VID KÖP AV TVÅ ELLER FLER 🧢

Om köp och returer

Vår Returpolicy

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du returnera dem eller byta dem på följande sätt:

Byte

Kontakta oss via vårt kontaktformulär, ange att du vill byta din produkt. Du behöver skicka tillbaka varan till oss, varpå vi kan skicka ut en ersättande produkt till dig. Observera att du ansvarar för kostnaden för returfrakten.

Om bytet beror på ett funktionsfel hos produkten, kommer vi att ersätta den med en ny produkt som skickas till dig utan extra kostnad.

Retur

Om produkten inte motsvarar dina förväntningar, har du rätt att returnera den och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från mottagandet av produkten och informera oss om att du önskar returnera den. Skicka sedan tillbaka den till oss på angiven adress. Observera att du ansvarar för returfrakten.

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från det att vi har mottagit den på vårt lager. Pengarna kommer att återbetalas till dig inom 30 dagar från det att vi har mottagit din retur. Vi återbetalar det belopp du har betalat för produkten, minus eventuella fraktavgifter.

Observera att produkterna ska returneras i samma skick som du mottog dem i, med alla tillbehör och i originalförpackning.


Returadress:

Run Universe AB

Eriksgatan 6

771 31 Ludvika